ODIMM

te

Presa

Cei mai buni jurnaliști care au reflectat activitatea ODIMM vor fi premiați

Cei mai buni jurnaliști care au reflectat activitatea ODIMM vor fi premiați

În perioada 1-10 decembrie ODIMM anunță recepționarea dosarelor la Concursul pentru Jurnaliști, ediția a III-a, - „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”. Reamintim faptul că acest Concurs a fost lansat în luna ianuarie curent și are ca scop premierea jurnaliștilor interesați de tematica antreprenoriatului din Republica Moldova.

La concurs pot participa toți ziariștii din audiovizual, presa scrisă sau online care au realizat subiecte despre activitatea ODIMM, despre programe și beneficiarii acestora în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2019.

Pentru înscrierea la concurs, candidații – jurnaliști din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajați ai unei organizații de presă sau jurnaliști freelance – trebuie să trimită un dosar care să cuprindă titlurile materialelor publicate cu link-uri, file-uri audio sau video.  Evaluarea se va face în baza numărului de materiale publicate sau difuzate. Se vor lua în calcul corectitudinea și relevanța informației, promptitudinea și dezvoltarea subiectelor de presă cu elemente analitice.

Câștigătorii vor fi premiați în cadrul uneia dintre nominalizări:

• Cel mai bun reporter TV;

•  Cel mai bun reporter Radio;

•  Cel mai bun reporter presa online;

• Cel mai bun reporter regional.

Participanții la concurs vor trimite dosarele în perioada 1-10 decembrie 2019 la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. informații suplimentare la telefonul + 373 (22) 22 53 77.

Vezi aici Regulamentul Concursului

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!