ODIMM

te

Presa

Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii „MOLDOVA VERDE”

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) vă invită la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor – MOLDOVA VERDE, care va avea loc pe data de 28 noiembrie 2019, începând cu orele 9.30 la Palatul Republicii, str. Maria Cebotari 16, Chișinău.

Evenimentul din acest an este dedicat procesului de ecologizare a  IMM-urilor, și, în mod special, a acțiunilor cheie pentru alinierea comunității de afaceri la noile tendințe ale economiei mondiale.

Conferința va reuni peste 250 de invitați, reprezentanți ai Guvernului, administrației publice centrale și locale,  parteneri de dezvoltare,   agenți economici, precum și ai mediului academic.

Evenimentul se va încheia cu ceremonia de premiere a câștigătorilor concursurilor naționale dedicate mediului de afaceri: Concursul Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”, organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii sub patronajul Guvernului și Concursul Național „IMM - Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat de ODIMM.

Pe parcursul manifestării, în foaierul Palatului Republicii, se va desfășura o expoziție cu produse  ecologice din industria textilă, agroalimentară și non-alimentară.

Conferința Internațională a IMM-urilor este cel mai important eveniment al anului dedicat sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova și constituie o platformă importantă pentru facilitarea dialogului dintre reprezentanții autorităților publice centrale și mediul de afaceri.

Pentru detalii,  accesați pagina evenimentului www.conferintaimm.odimm.md sau ne contactați la nr. de tel. (022) 22 53 77.

Serviciul Comunicare și Relații Publice ODIMM

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!