logo ro

te

ODIMM anunță înscrierea tinerilor la cursul de „Formare antreprenorială”

ODIMM anunță înscrierea tinerilor la cursul  de „Formare antreprenorială”

 

ODIMM anunță înscrierea participanților la cea de-a doua Etapă a  Programului „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”.

Perioada de înregistrare: 23.10.2019 - 04.11.2019

 „Formarea antreprenorială” conține cursul de instruire de bază, cu o durată de 6 zile și are drept scop școlarizarea tinerilor privind inițierea/dezvoltarea  unei afaceri și elaborarea proiectului investițional.

La această Etapă pot participa atât tinerii care au luat parte la activitățile de generare de idei – Hackathon - realizate la Etapa 1 a Programului, cât și cei care nu au luat parte la Etapa 1, dar au o idee de afacere.

Criterii de eligibilitate:

- tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, cetățeni ai Republicii Moldova;

- tinerii doritori de a lansa o afacere sau care a inițiat și conduc o întreprindere nou – înregistrată (<= 1 an), pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru înregistrare, este necesar să prezentați în format electronic (scanat), la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele acte:

Formularul de înregistrare

·  persoane fizice

·  persoane juridice

-  Copia buletinului de identitate a solicitantului;

-  Copia extrasului din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali/ Extras din Registrul Gospodăriilor Ţărăneşti.

Pentru detalii, apelați: 022 211 573

 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.05.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!