Aviz de presă Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri

Aviz de presă Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri create  în cadrul Proiectului european „Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru Promovarea Afacerilor și Investițiilor”. 

Evenimentul va avea loc marți, 16 aprilie 2019, ora 10:00, în incita Consiliului raional Căușeni, str. Mihai Eminescu, 31.
 
Centrele de Suport în Afaceri vor funcționa în 8 raioane din Regiunea de Sud a Republicii Moldova (Cahul, Cantemir, Leova, Taraclia, Cimișlia, Basarabeasca, Căușeni și Ștefan Vodă) și vor fi axate pe oferirea  de servicii de consultanță primară și susținerea potențialilor antreprenori în crearea și dezvoltarea unui business în regiune.
 
La manifestare vor participa reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Secretariatului Inițiativei Primarii pentru Creștere Economică, autorităților publice centrale și locale din regiunea de Sud, organizațiilor de suport în afaceri precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.
 
Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77, Direcția Comunicare și Relații Publice ODIMM.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: office@odimm.md