ODIMM

te

Presa

Aviz de presă Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri

Aviz de presă Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri create  în cadrul Proiectului european „Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru Promovarea Afacerilor și Investițiilor”. 

Evenimentul va avea loc marți, 16 aprilie 2019, ora 10:00, în incita Consiliului raional Căușeni, str. Mihai Eminescu, 31.
 
Centrele de Suport în Afaceri vor funcționa în 8 raioane din Regiunea de Sud a Republicii Moldova (Cahul, Cantemir, Leova, Taraclia, Cimișlia, Basarabeasca, Căușeni și Ștefan Vodă) și vor fi axate pe oferirea  de servicii de consultanță primară și susținerea potențialilor antreprenori în crearea și dezvoltarea unui business în regiune.
 
La manifestare vor participa reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Secretariatului Inițiativei Primarii pentru Creștere Economică, autorităților publice centrale și locale din regiunea de Sud, organizațiilor de suport în afaceri precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.
 
Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77, Direcția Comunicare și Relații Publice ODIMM.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 01.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!