14 ani

Aviz de presă!

Jobs4Youth Logo
Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) Vă invita la evenimentul de lansare a proiectului transfrontalier “Joint Opportunities in Busiess for Youth (JOBs for YOUTH)”.

JOBs for YOUTH își propune să susțină 60 de tineri (18-35 ani), din Republica Moldova și Ucraina (Cernăuți, Odesa și Vinița), în inițierea unor afaceri inovatoare, cu impact puternic transfrontalier social și economic.

Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina și implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Organizația Publică de tineret “Noua Generație a Europei” din Ucraina.

Evenimentul va avea loc miercuri, 14 martie 2018, ora 9:30,  în incinta sălii de conferințe Violin, Hotelul Jazz (Chişinău, str. Vlaicu Pârcălab nr. 72).

Găsiți atașată Agenda Evenimentului.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77, mob. 060026678, Stratan Marcela, Direcția Comunicare și Relații Publice ODIMM.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.09.2021.

Soluție