logo ro

slogan ro

Presa

Anunț de presă

Anunț de presă
      black-microphone-in-conference-room-filtered-image-processed-v 1232-3311
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la un briefing de presă.
 
Evenimentul de presă își propune să puncteze schimbul de experiență dintre Republica Moldova și Republica Tadjikistan privind funcționarea Programului guvernamental de Atragere a Remitențelor în Economie (PARE 1+1), implementat cu succes de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.
 
Autoritățile din Tadjikistan intenționează să implementeze un program similar în viitorul apropiat, cu sprijinul Organizației Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO).
 
Briefingul va fi susținut de către Iulia Costin, Secretar general de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Petru Gurgurov, Director interimar ODIMM, Mauricio Rosales, Coordonator principal de proiect FAO, Ibrohim Ahmadov, Coordonator național al proiectului, Tadjikistan.
 
Evenimentul va avea loc joi, 25 ianuarie 2018, ora 16.00, la sediul ODIMM, Sala de conferințe,  et 3, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 134 (sediul Poșta Moldovei).
 
Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77.
 
Direcția Comunicare și Relații cu Publicul ODIMM
 
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 26.02.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!