logo ro

slogan ro

Anunț de presă

black-microphone-in-conference-room-filtered-image-processed-v 1232-3311
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la un briefing de presă.

Evenimentul de presă își propune să puncteze schimbul de experiență dintre Republica Moldova și Republica Tadjikistan privind funcționarea Programului guvernamental de Atragere a Remitențelor în Economie (PARE 1+1), implementat cu succes de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Autoritățile din Tadjikistan intenționează să implementeze un program similar în viitorul apropiat, cu sprijinul Organizației Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO).

Briefingul va fi susținut de către Iulia Costin, Secretar general de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Petru Gurgurov, Director interimar ODIMM, Mauricio Rosales, Coordonator principal de proiect FAO, Ibrohim Ahmadov, Coordonator național al proiectului, Tadjikistan.

Evenimentul va avea loc joi, 25 ianuarie 2018, ora 16.00, la sediul ODIMM, Sala de conferințe,  et 3, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 134 (sediul Poșta Moldovei).

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77.

Direcția Comunicare și Relații cu Publicul ODIMM

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 26.02.2020.