14 ani

Seminar informativ privind lansarea apelului de propuneri pentru selectarea prestatorilor de servicii

logo-bwaOrganizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită organizațiile de suport în afaceri la seminarul informativ privind lansarea apelului de propuneri pentru selectarea prestatorilor de servicii, care vor desfășura sesiunile de instruire pentru beneficiarele proiectul ”Business Women Academy”

Evenimentul se va desfășura pe data de 28 aprilie 2017, ora 10.00, în incinta sediului ODIMM situat pe adresa: or. Chișinău, str. Serghei Lazo 48, et. 3, sala de conferințe.

Rugăm să confirmați participarea la numerele de telefon: (022) 210553, 079066036 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact - Ana Sochirca, manager de proiect.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.06.2021.

Soluție