logo ro

slogan ro

ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VII-a

• Grija faţă de angajaţi;
  • Grija față de clienți;
  • Protecţia mediului înconjurător;
  • Integrarea socială și sprijinul acordat comunităţii;
  • Premiul Mare, pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe dintre domeniile menţionate.

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2016. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai concursului.

Ghidul aplicantului, Formularul de aplicare și declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate mai jos:

Declaratia privind lipsa restantelor

Formular de aplicare RO

Formular de aplicare RU

Ghidul aplicantului 2016

Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare și să-l expedieze până pe data de 20 octombrie 2016, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 26.02.2020.