14 ani

te

CONCURSUL PROIECTELOR DE INOVARE ȘI TRANSFER TEHNOLOGIC

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei desfășoară CONCURSUL PROIECTELOR DE INOVARE ȘI TRANSFER TEHNOLOGIC, care are ca scop de bază susținerea implicării și dezvoltării unei economii naționale bazate pe inovații și transfer de noi tehnologii prin stimularea apariției și progresului ÎMM-lor inovaționale.


Condiția obligatorie pentru aplicarea proiectelor de inovare și transfer tehnologic este implementarea unei inovații sau tehnologii noi pentru Republica Moldova. Proiectele se vor depune în perioada de 01.05.2015 - 30.11.2015.


În acest context, solicităm respectuos plasarea web bannerului de promovare sau anunțul cu privire la desfășurarea concursului sus menționat pe pagina web a instituției Dvs. și va servi drept scop susținerea implicării și dezvoltării unei economii naționale bazate pe inovații și transfer de noi tehnologii prin stimularea apariției și progresului ÎMM-lor inovaționale.


http://aitt.md/ro/press-release/concursuri/anunt-privind-concursul-proiectelor-de-inovare-si-transfer-tehnologic-pentru-anul-2016.html

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.08.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!