Înregistrează-te ACUM la Primul Seed Forum Pitch Training desfăşurat în Moldova!

La data de 19 mai 2015 va avea loc primul Pitch Training în cadrul căruia participanţii vor fi instruiţi intensiv la diferite module în vederea fortificării capacităților de prezentare a ideilor și impulsionării capacității de atragere a investitorilor interesați, ajutînd tinerii antreprenori inovatori să reușească în afaceri.

 

Ulterior, companiile selectate vor prezenta potenţialilor investitori ideilor lor de afaceri la evenimentul Seed Forum, desfăşurat în Chişinău în data de 26 mai 2015.

 

Seed Forum este o reţea globală ce prezintă companiile nou create investitorilor din peste 40 ţări. Procesul Seed Forum facilitează activitatea de match-making între companiile cu potenţial de creştere în căutare de finanţare şi investitorii cointeresaţi în noi oportunităţi de investiţii cu randament înalt.

 

Grup ţintă: tineri şi companii cu idei inovative şi creative cointeresate într-un potenţial investitor. Nu există restricţii/orientare într-un sector anumit.

Locul desfăşurării: sediul ODIMM, Chişinău, str. S.Lazo 48, et. 3, of 305.

 

Limba de lucru: engleza

 

Pentru înregistrare la eveniment sau detalii, Vă rugăm să sunaţi la 022 22 45 16 sau să expediaţi un mesaj de confirmare la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Data limită de înregistrare: 15 mai 2015; ora 13.00

Înregistrarea este obligatorie!

Persoană de contact: Tatiana Eremciuc, tel: 022 22 45 16

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: info@odimm.md