14 ani

te

Participă la Conferinţa "Mobilitate internaţională de formare a specialiştilor"

Participă la Conferinţa "Mobilitate internaţională de formare a specialiştilor"

La 29 aprilie, ora 9.30, sala de conferinţă Sky Tower ( str. Vlaicu Pârcălab 63) curent se va desfăşura Conferinţa "Mobilitate internaţională de formare a specialiştilor", organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană, în parteneriat cu ODIMM.

 11164695 909472345758134 6381623087954670423 n

În cadrul conferinţei se va prezenta iniţiativa de proiect "Mobilitate internaţională de formare a specialiştilor", destinat să susţină persoanele care doresc să iniţieze/dezvolte o activitate economică în cadrul unei întreprinderi în Republica Moldova.

 

Persoanele intersante sunt invitate să confirme participarea la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până marţi, 28 aprilie.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 19.10.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!