14 ani

te

Inițiativa Central Europeană a lansat apelul de propuneri de proiecte pentru anul 2015

Ministerul Economiei aduce la cunoştinţa companiilor publice și private că Iniţiativa Central Europeană (ICE) a lansat apelul de propuneri de proiecte pentru anul 2015 în domenii precum integrare europeană şi consolidarea capacităţilor, dezvoltare economică şi socială, egalitate şi incluziune socială, agricultură, mediu şi climă. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 1 iunie 2015.

 cei

KEP AUSTRIA finanţează până la 50% din costul total al proiectului şi nu mai mult de €50.000 din proiect. La program pot aplica companiile publice și private, organizațiile naţionale sau internaționale, ONG-urile care activează în interesul public, autoritățile naționale, regionale și locale, organizații din domeniul educației /cercetării, instituții și organizații de mediu.

 

Principalele cerinţe către aplicaţi sunt: să propună activități de abordarea specifice problemelor și nevoilor, să sugereze un set clar de activități în benefice, care, în viitor, ar putea servi drept o bună practică în activităţi similar, dar şi să vizeze crearea unui impact prin mai multe activități și instrumente.

Suma orientativă pentru această cerere de propuneri este 170.000 de euro, care este pusă la dispoziție de Guvernul austriac și co-finanțat de Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare, printr-un acord între ICE și Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA). prin Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare (ADC).

 

Mai multe informaţii cu referire la iniţiativă găsiţi la: www.cei.int sau prin e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Îniţiativa Central Europeană (ICE) este un forum interguvernamental de cooperare între centrul, estul şi sud-estul Europei. Misiunea sa de bază este Cooperarea regională pentru Integrare Europeană, dar şi promovarea cooperării politice, economice, culturale şi ştiinţifice între statele membre. Iniţiativa a fost formată în 1989, iar în prezent ICE reuneste 18 state. Republica Moldova a aderat la ICE în 1996.

 

sursa. mec.gov.md

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!