logo ro

slogan ro

ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”

ODIMM invită antreprenorii să participe la  Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”

rscOrganizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) anunţă lansarea Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediţia a V-a.

Concursul şi-a propus să nominalizeze IMM-urile care pe parcursul anului 2013, s-au implicat în mod voluntar în programe şi activităţi sociale şi au dat dovadă de atitudine responsabilă faţă de angajaţi, clienţi, comunitate, parteneri şi faţă de societatea în care activează şi dezvoltă afacerea.

Participanţii la concurs vor fi evaluaţi în baza formularelor de aplicare ce vor reflecta activitatea întreprinderi pentru anul 2013, în următoarele domenii:

a) protecţia mediului înconjurător;

b) respectarea condiţiilor de muncă a angajaţilor;

c) integrare socială şi sprijinul acordat comunităţii;

Premiul special va fi oferit întreprinderii ce a realizat acţiuni importante în câteva din domeniile sus-menţionate.

Premierea finală a câştigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a IMM-urilor 2014.

Ghidul aplicantului şi

Formularul de aplicare pot fi accesate

la adresele Formular ROM şi Formular RUS

Ghidul aplicantului

Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare şi să-l expedieze până pe data de 1 septembrie 2014, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chişinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail office@odimm.md.

Vedeți aici câștigătorii Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” 2013.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.

Sponsorul Concursului: B.C. Moldova - Agroindbank maib

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 26.02.2020.