14 ani

te

Comisia Europeană şi Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare au lansat Apelul pentru studii de caz în procesul de instruire antreprenorială

Direcția Educație a Comisiei Europene şi Centrul OECD pentru Dezvoltare Economică Locală invită cadrele didactice și școlile pentru a prezenta studii de caz cu privire la strategiile, practicile si realizările în promovarea antreprenoriatului în educaţie şi instruirea vocaţională.

Apelul se concentrează pe trei domenii : modul în care spiritul antreprenorial este abordat în procesul de predare și învățare; modul în care mediul școlar susţine instruirea antreprenorială; rolul parteneriatului „instituţiile de învăţămînt şi comunitatea de afaceri".

Sunt invitate să participe atît cadrele didactice individuale, cît şi instituţiile de învăţămînt. Participarea presupune un rezumat de 1-2 pagini prin e-mail cu identificarea practicilor în domeniul antreprenoriatului.

Termenul limită pentru depunere a dosarelor şi prezentarea studiului de caz este 30 aprilie 2014. Studiile de caz vor fi acceptate în următoarele limbi: engleză, franceză, germană, italiană.

OECD va selecta pînă la 20 de studii de caz. Participanţii vor primi o taxă de 500 de euro pentru a scrie un studiu de caz (15 pagini) și vor beneficia de posibilitatea de a-l prezenta la un eveniment organizat de OECD.

Mai multe informaţii găsiţi la: www.etf.europa.eu  sau prin e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!