ODA Migranti

banda.jpg

Obiectivele programului

        sporirea gradului de conștientizare cu privire la posibilitățile de lansare și de dezvoltare a unei afaceri de către migranți și rudele de gradul I ai acestora prin asigurarea suportului informațional, consultativ și educațional

        stimularea investirii remitențelor în crearea și dezvoltarea afacerii preponderent în localitățile rurale

        creșterea competitivității afacerilor dezvoltate de către lucrătorii migranți

        facilitarea reintegrării şi sporirea oportunităților economice pentru persoanele revenite de peste hotare

Image

Programul de atragere a remitențelor în economie „PARE 1+2”, aprobat prin Hotărîrea de Guvern nr. 622 din 07.09.2022, este axat pe lucrătorii migranți și rudele de gradul I a acestora.

 

Migrația mai rămâne preocuparea cetățenilor dar și a instituțiilor abilitate de a o opri. ODA prin Programul de Atragere a Remitențelor în Economie (PARE 1+2) - propune șansa unui viitor acasă pentru persoanele interesate să revină din străinătate și să inițieze o afacere. Acest proiect poate fi o reabilitare emoțională și financiară pentru cei care nu își mai doresc să fie angajatul cuiva, ci au intenția să-și gestioneze afacerea, fiind propriul său șef. E momentul să reveniți cu experiența acumulată pentru a investi în potențialul uman și practic al vostru. Aceasta, v-ar asigura un venit considerabil, iar țării - o creștere constantă a economiei.

ÎMPREUNĂ PUTEM CREA VIITORUL ACASĂ.

NU RATA OCAZIA UNOR BENEFICII BĂNEȘTI. LA BANII INVESTIȚI, AI SUPORT FINANCIAR, DE PÂNĂ LA 750 000 lei.

Ghid de aplicare

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.07.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!