Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Vineri, 04 Iulie 2014 10:51
Apreciere articol
(0 votes)

La Ungheni a avut loc Forumul Economic Regional - Dezvoltare economică prin parteneriate durabile

 La 3 iulie curent, ODIMM a participat la ediţia a V-a a Forumului Economic Regional din Ungheni, "Dezvoltare economică prin parteneriate durabile".


La Forum au participat reprezentanţi ai administraţiei publice centrale, regionale şi locale, ai ambasadelor, sectorului asociativ privat, mediului de afaceri din România, Belarus, Ucraina, Polonia, Ungaria, Lituania, Estonia.


Obiectivele Forumului ţin de promovarea şi susţinerea competitivităţii economice prin impulsionarea dezvoltării parteneriatelor regionale puternice, prezentarea practicilor de succes şi facilitarea dialogului între toţi actorii implicaţi în crearea unui mediu economic competitiv şi atractiv, cu o creştere economică durabilă şi cuprinzătoare.


Agenda forumului a inclus prezentări şi discuţii privind noi oportunităţi de dezvoltare a afacerilor, intensificare a parteneriatelor şi atragere a investiţiilor în regiune în contextul semnării Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, prezentări a agenţilor economici şi activităţi de tip business to business.


Dna Ludmila Stihi, reprezentant ODIMM, în discursul său a menţionat despre programele de suport la care pot aplica antreprenorii pentru a dezvolta afacerea lor. Totodată, a subliniat cât de important este ca întreprinderile să se dezvolte aducând ceva nou, pentru că componenta inovaţională va oferi un avantaj competitive esenţial întreprinderilor.


În cadrul forumului, antreprenorii au avut ocazia să se informeze despre programele de suport în afaceri la stand-ul ODIMM.

Forum Economic Regional Ungheni1   Forum Economic Regional Ungheni s ODIMM1

Forum Economic Regional Ungheni ODIMM1   Forum Economic Regional Ungheni stand  ODIMM1

 

 

 

Ultima modificare s-a efectuat Luni, 07 Iulie 2014 08:28

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE