Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Joi, 24 Martie 2016 15:54
Apreciere articol
(0 votes)

ODIMM a informat antreprenorii din or. Ialoveni despre oportunităţile de dezvoltare a afacerii

Astăzi, 23 martie curent, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a participat cu o sesiune de informare în or. Ialoveni


Evenimentul a fost organizat la iniţiativa Consiliului rational Ialoveni cu scopul de a creşte gradul de informare a antreprenorilor despre proiectele de suport în afaceri implementate de ODIMM şi alte organizaţii de suport.

Reprezentantul ODIMM, Dna Ludmila Stihii a prezentat proiectele de Stat pentru întreprinderile mici şi mijlocii, despre posibilităţile de dezvoltare a afacerii, precum şi capacitatea unui antreprenor de a acţiona rapid la schimbările de pe piaţă.

,,Schimbarea este legea vieţii”, spunea John Fitzgerald Kennedy, iar capacitatea unui antreprenor de a face faţă cerinţelor de pe piaţă, prin îmbunătăţire continuă a produsului este cheia unui success garantat.

De aceea, Organizaţia ODIMM vine în susţinerea mediului antreprenorial prin Proiecte, aşa ca: Programul Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor, Programul Gestiunea Eficientă a Afacerii, Programul de Atragere a Remitenţelor ,,PARE 1+1”, Fondul de Garantare a Creditelor, Programul de Ameliorare a Competitivităţii, Programul de Subvenţionare la tîrguri şi expoziţii şi Programul de Ameliorare a Competitivităţii.

La eveniment au participat 51 de persoane: Preşedintele Consiliului Raional Ialoveni Dl. Anatolie Dimitriu, Vicepreşedintele Consiliului Raional Dl. Victor Bînzari, specialiştii direcţiei economie, reprezentanţi ai autorităţii publice locale şi reprezentanţii mediului de afaceri.

Pentru mai multe detalii despre proiectele în derulare, puteţi urmări pagina ODIMM de pe facebook, www.odimm.md www.businesportal.md , dar şi la numărul de contact 22 58 06, Centrul de excelenţă în Afaceri.

Ultima modificare s-a efectuat Joi, 24 Martie 2016 16:12

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE