Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 589
Russian (CIS)English (United Kingdom)
Luni, 27 Octombrie 2014 12:01
Apreciere articol
(1 Vote)

Programul gratuit de instruire a managerilor moldoveni în Germania - aplică până la 31 octombrie

 

 

 

GermaniaManagerii întreprinderilor autohtone sunt invitaţi să aplice la programul de colaborare comercial-economică şi sporire a calificării managerilor Moldova - Germania, până la data de 31 octombrie 2014.

 

Programul de perfecționare a managerilor din Republica Moldova prevede stagii de practică, orientate spre vizitarea întreprinderilor, care vor fi însoţite de seminare specializate şi traininguri practice în Republica Federală Germania.

 

Stagiul durează patru săptămâni în Germania fiind structurat în trei domenii:

- Traininguri în domeniul managementului, ce au drept scop dezvoltarea competenţelor și sporirea abilităților individuale de organizare și management;

- Vizite colective de instruire la întreprinderile locale din Germania – discuţiile ce au loc la întreprinderi contribuie la cunoaşterea unor exemple de bune practici din Germania;

- Vizite individuale de afaceri – accesul la piaţa germană este facilitat prin contacte directe cu antreprenorii locali.

De asemenea, participanţii beneficiază de un program de traininguri de 64 ore, organizat cu scopul pregătirii către stagiu şi desfăşurat înainte de plecarea în Germania.

 

La program pot aplica managerii din top și middle management din orice domeniul al economiei naționale.

 

Cheltuielile de instruire și cazare a tuturor participanților pe întreaga durata a stagiului vor fi acoperite de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federale Germania. Începând cu anul 2015, costurile de participare vor fi acoperite din sursele Ministerului Economiei al Republicii Moldova. În acest sens, Ministerul Economiei a confirmat disponibilitatea de a susţine financiar programul de instruire până la 31 decembrie 2017. Astfel, Moldova devine printre puţinele state care oferă pregătire gratuită pentru stagiul care va avea loc în Germania.

 

Formularele pot fi completate până pe 31 octombrie 2014, iar interviul de selectare va avea loc în perioada 25-27 noiembrie 2014.

 

Programul este coordonat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Programul se desfăşoară în baza Memorandumului de colaborare, semnat în 2008 între Ministerul Economiei al Republicii Moldova şi Ministerul Federal al Economiei şi Tehnologiilor din Germania.

 

Programul este coordonat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Programul se desfăşoară în baza Memorandumului de colaborare, semnat în 2008 între Ministerul Economiei al Republicii Moldova şi Ministerul Federal al Economiei şi Tehnologiilor din Germania.

 

Pentru mai  multe informaţii despre program, dar şi pentru a descărca formularele de aplicare, accesaţi http://training-center.md/ro/proiecte-internationale/md-de. De asemenea, îi puteţi contacta la numărul de telefon (022) 23-32-86 sau la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana de contact Victoria Cotici.

 

 

 

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE