Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Miercuri, 06 Martie 2019 15:41
Apreciere articol
(1 Vote)

APL – urile, parteneri în promovarea inițiativelor de suport ODIMM în regiuni

1 editedReprezentanții Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și ai Autorităților Publice Locale din Republica Moldova (APL) s-au întrunit astăzi în cadrul unei sesiuni de informare cu tematica „Facilitarea accesului IMM la instrumente de suport în afaceri“. La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și şefii direcţiilor economice din consiliile raionale.
 
Petru Gurgurov, director general interimar, a salutat participanţii, reiterînd că ODIMM militează pentru consolidarea parteneriatului cu direcţiile şi serviciile economice din cadrul Consiliilor raionale.2 edited 
 
„Sesiunile de informare sunt extrem de utile pentru că astfel reușim să vă aducem la cunoștință ultimele noutăti în materie de programe de suport pentru mediul de afaceri, iar informațiile obţinute vă vor ajuta să identificați soluţii adecvate pentru îndepărtarea barierelor în procesul de activitate a IMM-urilor în regiunile Republicii Moldova, în special în zonele rurale”, a declarat Petru Gurgurov.
 
16 editedPrezent la eveniment, Constantin Țurcanu, consultant principal, Direcția politici economice și mediul de afaceri din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii a precizat că ministerul acordă o atenție sporită sectorului IMM, iar APL-urile sunt o verigă importantă în vederea consolidării dialogului public-privat.
 
Managerii de programe și proiecte ODIMM au prezentat cele mai relevante aspecte din programele pe care le gestionează, subliniind că APL-urile sunt promotorii inițiativelor de suport antreprenorial în teritoriu.
 
Direcția Comunicare și RP ODIMM

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE