Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Vineri, 23 Noiembrie 2018 15:58
Apreciere articol
(1 Vote)

Au fost premiați câștigătorii concursului Național ,,IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”

GHJNB edited

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a desemnat 6 antreprenori din țară câștigători ai Concursului Național „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială", ediția a IX-a.

Ceremonia de premiere a avut loc astăzi, 23 noiembrie 2018, în cadrul Conferinței Internaționale a IMM-urilor. realizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

 

În acest an la Concurs au participat 16 companii din 10 raioane, municipii și regiuni ale țării: Chișinău, Călărași, Basarabeasca, Râșcani, Orhei, Dondușeni, Soroca, Anenii Noi, Sângerei și UTA Găgăuzia.

 

Potrivit rezultatelor comisiei de evaluare au fost premiate următoarele companii:

- Premiu pentru realizări în domeniul responsabilității față de angajați - CAP „Basarabia„;
- Premiu pentru realizări în protecția mediului înconjurător - SRL „Depofarm„;
- Premiu pentru realizări în dezvoltarea comunității - SRL SC „Textile-Contact„;
-Premiu pentru realizări față de clienți, furnizori, parteneri de afaceri - SRL „Bertam Grup„;
- Premiul special pentru realizări importante în mai multe domenii de RSC concomitent - SRL „Visapina-Impex„.

 

Totodată, PNUD Moldova a oferit companiei „Bevera Nord" un „Premiul special pentru alinierea strategiei de business la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă și promovarea acestora.
Câștigătorii au primit diplome, premii bănești și voucere din partea sponsorilor concursului (Banca Comercială „Moldova Agroindbank" S.A., PNUD Moldova și Moldmarket).
Concursul Național „IMM – Model de Responsabilitate Socială" este organizat anual de ODIMM, începând cu 2010, cu scopul promovării acestui concept și diseminării celor mai bune practici ale IMM-urilor. Participanții la concurs sunt companiile care se încadrează în categoria IMM, desfășoară activitate economică mai mult de 1 an, sunt rezidenți ai Republicii Moldova și au realizat cel puțin una dintre activitățile de responsabilitate socială corporativă.

 

Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

Ultima modificare s-a efectuat Vineri, 23 Noiembrie 2018 16:31

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

logoINVEST

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE