Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Luni, 19 Noiembrie 2018 08:49
Apreciere articol
(0 votes)

60 de tineri din Moldova și Ucraina vor fi instruiți în lansarea afacerii

qwa editedAstăzi, 16 noiembrie 2018,  a demarat instruirea primului grup de tineri în cadrul proiectului transfrontalier “Joint Opportunities in Business for Youth (JOBs4YOUTH)”, implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Organizația Publică de tineret “Noua Generație a Europei” din Ucraina.
 
Cursurile de formare antreprenorială se vor desfășura în trei grupe a câte 20 de tineri: 3 zile în Moldova și 2 zile în Ucraina. Pe parcursul celor 5 zile de formare a competențelor antreprenoriale, tinerii vor fi ghidați în realizarea unui plan de afaceri sustenabil, vor beneficia de instruire și mentorat. La finele cursurilor, tinerii vor participa la Concursul planurilor de afaceri.   
Petru Gurgurov, director general interimar al ODIMM a salutat interesul generației tinere pentru domeniul afacerilor și a evidențiat sprijinul oferit de ODIMM pe parcursul ales de ei. “ Tinerii sunt activi, entuziaști și au multe idei de afaceri, iar instruirea și mentoratul sunt factori esențiali la această etapă. Ne bucurăm să oferim tinerilor tot mai multe programe și proiecte prin care îi sprijinim să lanseze și dezvolte o afacere de succes.  Proiectul ”Oportunități comune în afaceri pentru tineri” oferă acestora șansa de a se instrui și totodată de a cunoaște noi potențiali parteneri de afaceri din Ucraina”, a afirmat Petru Gurgurov.frtya edited
 
Vladimir Pavel, Director al consiliului administrativ Organizația de tineret ”Noua Generație Europeană” din Ismail, Ucraina, a menționat  că se bucură să ofere tinerilor din regiunea sa o nouă oportunitate. “Proiectul ”Oportunități comune în afaceri pentru tineri” este o provocare pentru tineri să inițieze și să lanseze afaceri de succes”, a evidențiat Vladimir Pavel. 
 
Proiectul își propune să susțină 60 de tineri cu vârste cuprinse între 18-35 ani, din Republica Moldova și Ucraina (Cernăuți, Odesa și Vinița), în inițierea unor afaceri inovatoare, cu impact puternic transfrontalier social și economic. Totodată, tinerii vor fi încurajați să participe la Seed Forum-uri și vor beneficia de asistență și consultare on-line privind scrierea unui plan de afaceri.
 
romf editedProiectul este finanțat de către Uniunea Europeană în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina și implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Organizația Publică de tineret “Noua Generație a Europei” din Ucraina. 
Ultima modificare s-a efectuat Luni, 19 Noiembrie 2018 08:49

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE