Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Joi, 26 Octombrie 2017 14:20
Apreciere articol
(0 votes)

Noi oportunități de suport pentru antreprenorii din Republica Moldova

DSC 1010 editedOrganizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Republica Moldova (ODIMM) şi Camera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova-România (CBCIRM-RO) își propun dezvoltarea unui parteneriat în vederea susținerii și promovării întreprinzătorilor din ambele țări. 
 
Domeniile prioritare de interacțiune dintre cele două instituții au fost stipulate într-un Acord de Colaborare, semnat pe 26 octombrie la Chișinău, de către Directorul general ODIMM, Iulia Costin-Iabanji și Președintele CBCIRM-RO, Constantin Vieru.
 
"Semnarea acordului de colaborare între ODIMM şi CBCIRM-RO va contribui la ridicarea culturii antreprenoriale, stabilirea unor parteneriate reciproce, precum și penetrarea pe pieţe noi europene", a menţionat Iulia Costin-Iabanji, Director General ODIMM.DSC 0895 edited
 
Constantin Vieru, președintele CBCIRM-RO a menţionat „Principalul scop, atât pentru CBCIRM-RO, cât și pentru ODIMM este de a dezvolta și susține business-ul mic și mijlociu din Republica Moldova. Ne propunem să contribuim la promovarea producătorilor autohtoni pe piețele interne, externe precum și atragerea investițiilor, implementarea programelor inter-regionale și internaționale, acordarea asistenței metodologice și organizatorice în realizarea măsurilor necesare pentru dezvoltarea infrastructurii de suport a mediului de afaceri. Împreună vom reuși să obținem rezultate palpabile, atât pentru R. Moldova, cât și pentru România, dar cel mai important pentru antreprenorii din ambele țări", a declarat Vieru.
 
DSC 0888 editedPărțile au convenit să facă schimb de informații și să se asocieze în utilizarea infrastructurii de dezvoltare, în special la nivel local, pentru a spori eficiența eforturilor de asistență întreprinderilor mici și mijlocii prin partajarea anumitor costuri.
 
Amintim că ODIMM are semnate și alte Acorduri de Colaborare cu instituții similare, printre care se numără Camera de Industrie și Comerț a Republicii Moldova,  Camera de Comerț Franța-Moldova, Camera de Comerț Italo-Moldavă, etc.
 
ODIMM dezvoltă și implementează programe și proiecte menite să susțină ideile antreprenorilor ce doresc să dezvolte propria afacere. ODIMM este o instituție publică, creată de Guvernului Republicii Moldova în 2007 și activează în coordonarea Ministerului Economiei și Infrastructurii.DSC 0920a edited
 
Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România este o organizație autonomă, neguvernamentală, apolitică, cu personalitate juridică, de utilitate publică, destinată reprezentării, apărării și susținerii intereselor membrilor săi și a celorlalți operatori economici din Republica Moldova și România, pentru dezvoltarea comerțului și serviciilor corespunzător cerințelor economiei de piață.
 
Direcția Comunicare și RP ODIMM
Ultima modificare s-a efectuat Vineri, 27 Octombrie 2017 15:13

PARTENERI

mei-logo logo maib corel2 IOM-OIM
een logo
 ue

MIEPO small

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE