biaxin antibiotics, biaxin pill 500mg biaxin cost, clarithromycin generic order online antidepressants where to order pills for depression allopurinol price, allopurinol 300 mg
Miercuri, 25 Octombrie 2017 15:30
Apreciere articol
(0 votes)

Sesiune de informare ”Oportunități de dezvoltare și internaționalizare a afacerii” la Călărași

1 o editedAntreprenorii din raionul Călărași au participat la o sesiune de informare privind Programele de suport și dezvoltare a afacerilor, precum și despre instrumentele de internaționalizare prin intermediul Rețelei Enterprise Europe Network. Evenimentul a fost organizat de către Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), care este Punctul Național de contact al Rețelei Enterprise Europe Network în Republica Moldova. La discuții au participat circa 30 de antreprenori  din raionul Călărași, inclusiv întreprinderi din cadrul Incubatorului de Afaceri.
 
Daniela Dascaliuc, șef direcție, Direcția finanțarea IMM-urilor a informat publicul despre finanțarea IMM-urilor, metode și surse de finanțare, clauze contractuale etc. Oamenii de afaceri au manifestat un interes sporit atât pentru programele PARE “1+1”, PNAET, cât şi pentru programele destinate dezvoltării abilităților antreprenoriale ale femeilor (Programul-pilot „Femei în Afaceri” și „Business Academy for Women”).
 
Oxana Paladiciuc în calitate de senior expert al rețelei Enterprise Europe Network a menționat că aceasta sesiune de informare reprezintă o oportunitate inedită pentru promovarea competitivității întreprinderilor din Republica Moldova, întrucât rețeaua este destinată cooperării industriale internaționale, educării în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial și internaționalizării întreprinderilor prin intermediul serviciilor rețelei. ODIMM, alături de partenerii săi din consorțiu, asistă IMM-urile din Republica Moldova să acceseze fondurile EEN, în scopul identificării partenerilor de afaceri interesați.
 
În cadrul discuțiilor au fost împărtășite experiențele antreprenorilor care au beneficiat de programele de susținere antreprenorială ale ODIMM-ului.2 o edited 
 
La finele întrevederii participanții au venit cu propunerea de a fi organizate mai multe întâlniri de acest gen în localitate.
 
Rețeaua Enterprise Europe Network este cea mai mare rețea de suport a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din întreaga lume, cu peste 3000 de experți și aproape 600 de organizații membre din peste 60 de state. Proiectul este co-finanțat prin programul COSME 2014-2020 și reprezintă un instrument-cheie al strategiei Uniunii Europene pentru stimularea creșterii economice și crearea locurilor de muncă. Enterprise Europe Network își propune să ofere servicii integrate pentru susținerea internaționalizării, inovației și promovării relațiilor comercial – economice în cadrul comunității de afaceri. 
Ultima modificare s-a efectuat Miercuri, 25 Octombrie 2017 15:32
REVENIRE SUS
biaxin antibiotics, biaxin pill 500mg biaxin cost, clarithromycin generic order online antidepressants where to order pills for depression allopurinol price, allopurinol 300 mg