Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Vineri, 12 Aprilie 2019 09:44
Apreciere articol
(0 votes)

Aviz de presă

BG RO
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass media la lansarea oficială a 8 Centre de Suport în Afaceri create  în cadrul Proiectului european „Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru Promovarea Afacerilor și Investițiilor”. 
 
Evenimentul va avea loc marți, 16 aprilie 2019, ora 10:00, în incita Consiliului raional Căușeni, str. Mihai Eminescu, 31.
 
Centrele de Suport în Afaceri vor funcționa în 8 raioane din Regiunea de Sud a Republicii Moldova (Cahul, Cantemir, Leova, Taraclia, Cimișlia, Basarabeasca, Căușeni și Ștefan Vodă) și vor fi axate pe oferirea  de servicii de consultanță primară și susținerea potențialilor antreprenori în crearea și dezvoltarea unui business în regiune.
 
La manifestare vor participa reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Secretariatului Inițiativei Primarii pentru Creștere Economică, autorităților publice centrale și locale din regiunea de Sud, organizațiilor de suport în afaceri precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.
 
Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77, Direcția Comunicare și Relații Publice ODIMM.
Ultima modificare s-a efectuat Vineri, 12 Aprilie 2019 09:48

PARTENERI

c3 LOGO EULOGO 2 IOM-OIM
een logo
 logo maib corel2

logoINVEST

 

CCI


VictoriaBank Logo Transparent

fincimbank logo
undp
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
       Eximbank

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

pozitiv - 28.9%
foarte semnificativ - 56.5%
fără influenţa pozitivă - 11.5%
nu există aprecieri - 3.1%

Total voturi: 478
Votarea pentru acest sondaj a fost incheiat. on: 10 Sep 2018 - 09:55
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE