Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

 

                                                   Stimați beneficiari ai programelor ODIMM şi parteneri, 
                                                           Vă informăm că ne-am mutat la un nou sediu!!! 
                        Ne puteți găsi pe bd. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei).

 

Russian (CIS)English (United Kingdom)
Anunţuri
Marţi, 23 Ianuarie 2018 16:01

Anunț de presă

Publicat in rubrica Anunţuri Publicat de Victor Tocan
      black-microphone-in-conference-room-filtered-image-processed-v 1232-3311
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la un briefing de presă.
 
Evenimentul de presă își propune să puncteze schimbul de experiență dintre Republica Moldova și Republica Tadjikistan privind funcționarea Programului guvernamental de Atragere a Remitențelor în Economie (PARE 1+1), implementat cu succes de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.
 
Autoritățile din Tadjikistan intenționează să implementeze un program similar în viitorul apropiat, cu sprijinul Organizației Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO).
 
Briefingul va fi susținut de către Iulia Costin, Secretar general de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Petru Gurgurov, Director interimar ODIMM, Mauricio Rosales, Coordonator principal de proiect FAO, Ibrohim Ahmadov, Coordonator național al proiectului, Tadjikistan.
 
Evenimentul va avea loc joi, 25 ianuarie 2018, ora 16.00, la sediul ODIMM, Sala de conferințe,  et 3, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 134 (sediul Poșta Moldovei).
 
Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la nr. de tel (022) 22 53 77.
 
Direcția Comunicare și Relații cu Publicul ODIMM
 
Vineri, 22 Decembrie 2017 13:10

Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Publicat in rubrica Anunţuri Publicat de Stratan Marcela

2222

                        24203546 10211013367509890 1812080859 n
 
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) organizează, pe 30 noiembrie, ora 9:00 în incinta sălii de conferințe Saxophone, Hotelul Jazz (Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab nr. 72) sesiunea de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”
 
Partenerii evenimentului sunt Rețeaua Enterprise Europe Network (EEN) și Ambasada Suediei din Republica Moldova.
 
Sesiunea de informare este dedicată instituțiilor de suport în afaceri și întreprinderilor cu potențial de export și interes în finanțarea tehnologiilor verzi.
 
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 09:35

Concurs pentru ziariști

Publicat in rubrica Anunţuri Publicat de Victor Tocan
19478191 10209880734314267 709368035 nOrganizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) desfășoară în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2017 Concursul „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM” pentru a premia jurnaliștii interesați de tematica antreprenoriatului din Republica Moldova.
 
La concurs pot participa toți ziariștii din audiovizual, presa scrisă sau online care au realizat subiecte despre activitatea ODIMM, despre Programele gestionate de ODIMM și informații despre beneficiarii programelor ODIMM. 
 
Pentru înscrierea în concurs, candidații – jurnaliști din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajați ai unei organizații de presă sau jurnaliști freelance – trebuie să trimită un dosar care să cuprindă titlurile materialelor publicate cu link-uri, file-uri audio sau video.
 
În concurs vor fi admise material publicate în perioada1 ianuarie – 30 noiembrie 2017.
 
Evaluarea se va face în baza numărului de material publicate sau difuzate. Se vor lua în calcul corectitudinea și relevanța informației, promptitudinea și dezvoltarea subiectelor de presă cu elemente analitice.  
 
Câștigătorii vor fi premiați  în cadrul uneia dintre nominalizări:
 
Numărul de materiale video difuzate la posturile de televiziune;
Numărul de materiale audio difuzate la posturile de radio;
Numărul de materiale scrise (inclusiv articole, interviuri, istorii de succes, știri) publicate în presa scrisă și pe portaluri online;
Cel mai bun reporter regional.
 
Participanții la concurs pot trimite până pe data de 10 decembrie 2017 dosarele cu subiectele de presă la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza    Informații suplimentare la telefonul + 373 (22) 22 53 77 sau 069109192.
 
Câștigătorii vor primi premii din partea organizației sau a sponsorilor noștri în cadrul unui offline organizat de ODIMM în luna decembrie.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 11:19

Invitație de presă

Publicat in rubrica Anunţuri Publicat de Victor Tocan
         23668932 1523642631082395 6545604471843877391 o
 
Stimati Colegi,
 
Avem placerea să vă invităm la Forumul Național al Femeilor din Moldova: ”Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”!
 
Platforma Națională a Femeilor din Moldova în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) organizează în data de 25 noiembrie 2017 cea de a III-a ediție a Forumului național al Femeilor din Moldova cu genericul ”Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”.
 
Forumul îşi propune să prezinte rezultatele studiului privind necesitățile femeilor antreprenoare din Republica Moldova și să faciliteze schimbul de experienţă şi bune practici asupra tuturor aspectelor întâlnite de femeile în activitatea lor profesională, în special în domeniul antreprenorial.
 
Agenda Forumului presupune desfăşurarea sesiunii plenare și a 2 paneluri de lucru, unde vor fi prezentate instrumentele de susținere și dezvoltare a antreprenoriatului feminin din Republica Moldova. Cea de a doua sesiune are rol inspirațional și abordează echilibrul dintre cariera de succes și viața de familie a unei femei, prezentată de dna Sorana Baciu, oaspete de onoare din România, cu o experiență vastă în domeniul antreprenorial.
 
În cadrul Forumului vor fi premiate câștigătoarele Concursului Național "Gala Antreprenoriatului Feminin 2017", desfășurat în perioada 1-22 noiembrie.
 
Deasemenea, va avea loc o Expoziție dedicată Sărbătorilor de iarnă, unde vor fi expuse produse autohtone, create de femei din toate regiunile țării.
 
Organizarea acestui forum se alătură eforturilor Organizaţiilor Internaţionale pentru atingerea Obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, incluse în Agenda 2030, care prevede o planetă unde există paritate de gen, o lume în care femeile şi bărbaţii vor beneficia de drepturi şi oportunităţi egale.
 
Pagina 1 din 9

PARTENERI

mec logo maib corel2 IOM-OIM
een logo
 ue procredit

MIEPO small

 

CCI


victoriabank

fincimbank logo
undp EuroCreditBank
 monitor fisc
 JCI Moldova  
UIPAC text
 entranse  COMERTBANK LOGO FON RGB
BCR

 

 

PARTENERI MEDIA


civic-md

2 logo agrobiznes
 mybusiness-banner  FERMIERUL.MD
 
 
 
 
Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner

NEWSLETTERS - EEN

Newsletter-1

 

Sondaj

Cum apreciaţi aportul ODIMM în dezvoltarea activităţii antreprenoriale in RM?

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE