ODIMM a participat la Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret

ODIMM participat la Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret

 

Astăzi,  30 mai 2013, ODIMM a participat la Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret, organizat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în incinta centrului Republican pentru Copii şi Tineret „ARTICO”.

Tinerii prezenţi la eveniment au avut ocazia să afle mai multe informaţii despre suportul de care pot beneficia pentru a-şi deschide propria afacere  prin intermediul programelor ODIMM şi anume:

Tinerii decişi să înfiinţeze sau să dezvolte o afacere în mediul rural au beneficiat de consultanţă şi au aplicat la programul PNAET chiar la standul ODIMM.

Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret a fost organizat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în cadrul Forului meseriilor şi profesiilor, eveniment demarat sub egida Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Educaţiei.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!