gealogo

GEA

La Bălți și Soroca au avut loc primele sesiuni de instruire în cadrul Programului GEA

instrure balti52 de reprezentanți ai Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) din nordul țării, potențiali beneficiari ai Programelor gestionate de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) au participat în perioada 30 mai – 6 iunie la sesiunile de instruire, organizate la Bălți și Soroca, în cadrul Programului de susţinere a sectorului ÎMM, subprogramul „Suport în lansarea afacerii”, etapa a III „Gestionarea eficientă a afacerii”.


Participanții la instruiri, printre care administratori ai IMM-urilor, contabili, manageri, au fost inițiați în domeniile contabilității, legislației muncii și managementul resurselor umane.

Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA) este un program de instruire continuă destinat antreprenorilor de orice vârstă ce practică activităţi economice, care doresc să-şi sporească abilităţile în domeniul antreprenorial. Scopul Programului este sporirea nivelului de cunoştinţe a agenţilor economici pentru desfăşurarea unei activităţi economice eficiente. Din anul 2016 în cadrul acestui program, ODIMM oferă module de instruire pentru companiile cu potențial de creștere si de export.

Continuă cursurile de instruire în cadrul Programului GEA la Taraclia şi Leova

75 de reprezentanţi ai Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ÎMM) vor participa săptămâna aceasta la 3 programe de instruire organizate la Taraclia şi Leova.

 

13918797 1284656804878561 1307788656 oProgramul GEA este gestionat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

 

Participanții îşi vor dezvolta cunoştinţele în următoarele domenii:
• Achiziţiile publice şi legislaţia în domeniu;
• Planificarea strategică a afacerii;
• Înregistrarea în calitate de plătitor a TVA şi aplicarea legislaţiei în domeniu.

PENTRU ÎNREGISTRAREA LA PROGRAM SOLICITANTUL VA ACCESA REVERINȚA APLICĂ

Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA) este un program destinat antreprenorilor de orice vîrstă ce practică activităţi economice sub orice formă de organizare juridică, care doresc să-şi sporească abilităţile în domeniul antreprenorial pentru asigurarea gestionării eficiente a afacerii.

STATISTICA

0
contracte de finanțare
0
mln. fonduri alocate
0
proiecte de succes
0
cazuri de succes

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.06.2019.

Tel : + 373 (22) 29 57 41
Fax: + 373 (22) 29 57 97
E-mail: office@odimm.md

© 2019 ODIMM. Toate drepturile rezervate

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY