ODIMM

te

E-Biblioteca

Ghidul de Navigare în Exportul Încălțămintei și a Accesoriilor din Piele în UE

Ghidul de Navigare în Exportul Încălțămintei și a Accesoriilor din Piele în UE

0.0/5 rating (0 voturi)

Ghidul de Navigare în Exportul Încălțămintei și a Accesoriilor din Piele în UE reprezintă un suport informativ destinat producătorului din Republica Moldova pentru a putea planifica exportul produselor sale către țările UE.

Publicația descrie în mod succint industria articolelor de modă pentru încălțăminte și piele și exportul acestora către UE. În paralel, cititorul poate învăța despre piața UE: oferta și cererea, cele mai recente tendințe, importul, producția și consumul în UE, cerințele juridice și ale cumpărătorilor, precum și canalele comerciale, termenii de tranzacționare legați de logistică și plățile pentru produsele respective.

Ghidul de Navigare în Exportul Încălțămintei și a Accesoriilor din Piele în UE a fost elaborat cu suportul proiectului UE ”Asistență tehnică pentru implementarea DCFTA”.

Specificații

  • Limba: Româna

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.11.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!