logo ro

slogan ro

E-Biblioteca

CRS DFTA 2015-2016 - Istorii de Succes

CRS DFTA 2015-2016 - Istorii de Succes

5.0/5 rating 1 vote

Publicația CRS DFTA 2015-2016 - Istorii de Succes evidențiază principalele activități și rezultatele obținute de instituțiile moldovenești în procesul de aliniere a serviciilor sale la standardele europene. Cititorul va găsi exemple concrete cu privire la modul în care infrastructura calității poate îmbunătăți competitivitatea produselor moldovenești, modul în care supravegherea pieței poate asigura siguranța consumatorilor, modalitățile prin care antreprenorii pot beneficia de finanțare europeană, precum și perspectivele pe care le deschide organizarea focus-grupurilor dedicate DCFTA în vederea creări programelor noi destinate cetățenilor și creșterii nivelului de informare a publicului larg cu privire la DCFTA.


Această publicație a fost elaborată de proiectului finanțat de Uniunea Europeană ”Asistență tehnică pentru implementarea DCFTA”.

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 09.12.2019.

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY