ODIMM

te

E-Biblioteca

"Istorii de Succes" PNAET - 2013

0.0/5 rating (0 voturi)

STIMULAREA ACTIVITĂȚII ANTREPRENORIALE A TINERILOR DIN ZONELE RURALE

Aceasta publicație a fost produsa în cadrul proiectului “Susținerea implementării componentei de migrație și dezvoltare a Parteneriatului de Mobilitate UE-Moldova”, finanțat  de Uniunea Europeană și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea în Moldova în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova.

Conținutul acestei publicații este responsabilitatea totală a Organizației Internaționale pentru Migrație, Misiunea în Moldova și nu reflectă sub nici o formă viziunile Uniunii Europene.

Uniunea Europeana este formată din 27 state membre, care au decis să-și unească, treptat abilitățile, resursele și destinele. Împreună, pe parcursul unei perioade de extindere de 50 de ani, ele au creat o zonă de stabilitate, democrație și dezvoltare durabilă, pastrând în același timp diversitatea culturală, toleranța și libertățile individuale.

 

{pdf}http://www.odimm.md/files/ro/pdf/publicatii/Pnaet_OIM.pdf|height:500|width:350|app:google{/pdf}

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 03.07.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!