logo ro

te

Mentorat

Mentorat

 

ODIMM își asumă o activitate necesară în facilitarea oportunităților de a întâlni oameni de afaceri din Republica Moldova sau străini pentru a face schimb de experiență.

Informațiile obținute au rolul de a-i ajuta pe beneficiari să evite greșelile provocate de necunoaștere și să-i învețe să fie cât mai chibzuiți în administrarea resurselor financiare.

Mentoratul este o metodă eficientă și populară de transmitere a cunoștințelor și capacităților profesionale de la antreprenori experimentați către discipoli, care vor să-și imbunătățească aptitudinile, comportamentul, să-și dezvolte imaginația și să acumuleze experiență.

ODIMM promovează conceptul de mentorat în calitate de modalitate de susținere a antreprenorilor începători și este tot mai des aplicat în diverse Programe.

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!