14 ani

te

Mesaj de salut

ODIMM, de 13 ani alături de antreprenori

Dna Iulia 1Acum 13 ani, Guvernul Republicii Moldova a creat Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. ODIMM a fost organizația, care urma să găsească soluții imediate pentru a impulsiona dezvoltarea economică a țării, a găsi  soluții la criza economică mondială prin care treceam, la valul masiv de migrări, plecați peste hotare și la nenumăratele constrângeri în calea dezvoltării mediului de afaceri din Republica Moldova.

Astfel, am primit mandat de a construi o comunitate de antreprenori solidă pentru  a crea oportunități ca tinerii noștri să rămână acasă într-un mediu economic sigur și să ne asigurăm că generația de mâine va fi pregătită să reacționeze la situațiile dificile, să transforme provocările în oportunități noi de creștere. După criza din 2008, s-au născut sute de idei de afaceri, la rândul lor, acestea au încurajat alte sute de idei la viață.

Astăzi, de asemenea, trăim timpuri sensibile, dar suntem mai pregătiți, mai încrezuți și competenți, învățând multe lucruri pe parcursul  anilor. Am startat cu misiunea de a contribui la sporirea competitivității economiei naționale și, în timp, am devenit principala instituție de implementare a programelor naționale de suport în afaceri și primul punct de referință pentru fiecare antreprenor din Republica Moldova. În toți acești ani, am lucrat la transformarea societății și la crearea schimbării, astfel încât, antreprenorii noștri să poată începe sau reîncepe cu încredere o afacere, să crească și să promoveze la nivel local și internațional tot ce avem mai frumos.

În fiecare an, aniversarea ODIMM este un prilej de totalizare a realizărilor atinse alături de antreprenori și partenerii noștri. În contextul actual, am ales să celebrăm 13 ani de activitate printr-o campanie, exclusiv online. Este o decizie firească prin care ne exprimăm solidaritatea față de cei care luptă în prima linie, dar este și o soluție pentru a împărți această frumoasă ocazie cu Dumneavoastră, în condiții de maximă siguranță.

Cu ocazia aniversării a 13 Ani de activitate, dorim să ne exprimăm recunoștința partenerilor noștri împreună cu care am contribuit la formarea culturii antreprenoriale în Republica Moldova. Evoluția sectorului IMM și a economiei naționale este rezultatul comun al antreprenorilor, organizațiilor de suport în afaceri, autorităților publice locale, donatorilor, al echipei ODIMM și, nu în ultimul rând, al Guvernului RM și Ministerului Economiei și Infrastructurii.

În această perioadă deloc ușoară alegem să privim optimist și cu multă încredere în viitor. Știm că criza prin care trecem, provoacă antreprenorii să găsească soluții inovative și să eficientizeze procesul de lucru din companie, la fel cum ne provoacă și pe noi, ca organizație de suport în afaceri, să regândim instrumentele existente și să venim cu soluții noi pentru ecosistemul în permanentă schimbare.

Cu respect, Iulia COSTIN
Director general ODIMM

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 15.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!