Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)

Agenda locală

Email Imprimare PDF

 

 Agenda Locală - este un focar de informaţii utile antreprenorilor şi conţine informaţii de referinţe pentru cei ce vreau să-şi deschidă şi dezvolte propria afacere in raioanele republicii, inclusiv în regiunea Transnistreană. Fiecare Agendă Locală concentrează informaţiile referitoare la organele şi instituţiile de resort în afaceri din regiunea aleasă, astfel, fiind un adevărat sistem de „ghişeu unic" online, în care pot fi găsite informaţii referitoare la raionul dorit, iar prin apăsarea butonului „Compară Raioanele" pot fi obţinute îndată informaţii referitoare la mai multe raioane.
Agendele Locale au fost elaborate de către Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM), în colaborare cu Capital Consulting Company (Transnistria), cu asistenţa Uniunii Europene în cadrul proiectului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii", cu participarea activă a specialiştilor IMM din secţiile economice ale Consiliilor raioane.

 

Anenii Noi
Bălţi
Basarabeasca
Benderi
Briceni
Cahul
Călăraşi
Camenca
Cantemir
Căuşeni
Chişinău
Cimişlia
Comrat
Criuleni
Donduşeni
Drochia
Dubăsari
Edineţ
Făleşti
Floreşti
Glodeni
Grigoriopol
Hincesti
Ialoveni
Leova
Nisporeni
Ocniţa
Orhei
Rezina
Rîbniţa
Rîşcani
Sîngerei
Slobozia
Şoldăneşti
Soroca
Ştefan-Vodă
Străşeni
Taraclia
Teleneşti
Tiraspol
Ungheni

harta rm

 

 

 

 

Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
Banner
Banner
Banner
Banner
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE