Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Russian (CIS)English (United Kingdom)

Pagina Conferinței IMM

Email Imprimare PDF

 

 

 

EBRD blue 15mm E
CCI

EBA LOGO


filiera vinului PNG
LOGOFINAL
logo aipa

PAC logo

Baner conf.2016 2 

                                               IFAD                                 Programul ORIZONT 2020     

Logo DCFTA
miepo primary logo pantone1

UNDP Logo-Blue w Tagline-ENG
logo-pro
livada
Agentia ef energetica
   

Aviz!

Dragi antreprenori,

Fiecare din voi visează ca marfa sau serviciul său să fie solicitat pe piețele internaționale. Acordul de Asociere RM-UE prevede extinderea posibilităților pentru IMM-urile din Republica Moldova în domeniul accesării piețelor externe. Despre toate posibilitățile oferite de acest Acord, despre beneficii, constrângeri și instrumente ne propunem să discutăm în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, cu tematica Internaționalizarea IMM-urilor – perspective de dezvoltare pentru RM”, care va avea locpe 10 noiembrie 2016, la ora 10.00, în incinta RadissonBlu Hotel (Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77).

Evenimentul este organizat de ODIMM (Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii) în colaborare cu Ministerul Economiei al Republicii Moldova și partenerii de dezvoltare.

Conferința se înscrie în seria activităţilor de promovare a antreprenoriatului, organizate la nivel local și naţional, aliniate campaniei coordonate de Comisia Europeană - „Săptămâna Europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”.

Obiectivul Conferinţei este de a consolida platforma de dialog între autoritățile publice, mediul de afaceri, organizații de suport în afaceri și parteneri de dezvoltare și de a evidenția instrumentele de internaționalizare a IMM-urilor din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului reprezentanții Guvernului și a partenerilor de dezvoltare vor prezenta situația actuală la capitolul internaționalizare și evoluțiile în implementarea prevederilor Acordului de Asociere. Întru consolidarea dialogului între companiile private și organizațiile de suport în afaceri și pentru informatizarea despre toate schemele de suport antreprenorial, unul dintre panelurile Conferinței va decurge în formatul unei platforme de interacțiune de tip open space.

În cadrul acestei inițiative antreprenorii vor avea posibilitatea unică de a comunica și de a se informa despre programele și proiectele de suport în domeniul antreprenoriatului și să participe la ceremonia de decernare a premiilor învingătorilor Concursurilor Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM" şi IMM - model de responsabilitate socială".

Pentru a asigura un dialog în scopul identificării impedimentelor cu care se confruntă companiile moldovenești în procesul de internaționalizare, participanții își vor putea lăsa mesajele pe Panoul propunerilor”.

Pentru a participa la acest eveniment Vă rugăm să completați formularul 

 

 Parteneri:

Saptamina EU 2016  Logo UE   maib pn doc logo    advanced consulting logo    999 logo  Trimetrica  World Bank Group logo 

 

 Parteneri media:

LOGOS ZN 1       logo allmoldova new 1      logo newsmaker 1

  

Agenda evenimentului

Comprar Cialis Sin Recetadrogas forma analógica disponibles bajo la denominación común internacional. Tiene exactamente la misma estructura con las pastillas originales, pero difiere de ellas en ausencia de marca conocida .Se recomienda tomar la píldora por lo menos 30 minutos antes de la intimidad. La duración de acción varía de 8 a 12 horas Buy Pills Bupron SRFor a doctor it is important to know your health history to determine the correct dose and the possibility of appointment
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner
PARE